Stap 2.

Bitcoins kopen

 

Ok, nu je een Bitcoin Wallet hebt, kun je Bitcoins gaan kopen. Bij sommige partijen kun je ook al zonder Wallet Bitcoins kopen, maar het is veiliger om een aparte Bitcoin Wallet te hebben.

Er zijn twee manieren om Bitcoins te kopen.

  • Via een Bitcoin Wisselkantoor
  • Via een Exchange

 

Bitcoin Kopen via een Bitcoin Wisselkantoor

Je kunt bij veel verschillende partijen Bitcoins kopen. We hebben voor je uitgezocht wat de meest betrouwbare partij is. Daarbij hebben we gekeken naar betrouwbaarheid, snelheid en prijs.

Bitonic is volgens ons de beste partij om Bitcoins aan te schaffen. Het is de grootste partij van Nederland en hebben al meer dan 300.000 Bitcoins verkocht. Hieronder lees je hoe het aankopen via Bitonic werkt. 


Bitcoin Kopen via Exchange
 

Je kunt ook Bitcoins kopen op een Exchange. Dit is een online handelshuis in Crypto munten. Je koopt hier Bitcoins of andere munten van andere gebruikers. Het is daarom verstandig om op 1 van de grotere exchanges te zitten. Op die manier kun je altijd kopen en verkopen wanneer jij dat wilt. Het kopen en handelen op een Exchange behandelen we op de pagina: Handel in Bitcoin

Bitcoins kopen via Bitonic

Via de site van Bitonic kunnen we met IDEAL direct Bitcoins kopen. Hou je Wallet adres bij de hand, want daar gaan we de Bitcoins naar toe sturen. Je hebt ook je mobiele telefoon nodig. Hier ontvang je een veiligheidscode op.

Stap 1

Vul je Bitcoin adres in bij het Bitcoin teken in het bovenste vak.
LET OP DAT JE HET GOEDE ADRES GEBRUIKT. Dit is erg belangrijk, want anders worden je coins naar een verkeerd adres gestuurd en zie je ze niet meer terug.

Kopieer je adres en plak het in het invoerveld. Check altijd de eerste en laatste cijfers of getallen, om zeker te weten dat je het gehele adres gebruikt. Op deze manier is het bij ons nog nooit verkeerd gegaan.

Daaronder kies je het bedrag dat je wilt kopen. Momenteel heeft Bitonic een minimum aankoop van 200 euro.

Als laatste kies je een betalingswijze. Je kunt met IDEAL, Bancontact of MyBank betalen.

LET OP: Nieuwe klanten moeten eerst hun rekening verifieren.

Dit is ter beveiliging en om misbruik te voorkomen.
Het werkt als volgt:

Na de betaling krijgt u instructies om eenmalig € 0,01 over te maken en uw mobiele nummer te verifiëren.

Bitcoins worden direct gereserveerd voor de huidige koers, en verstuurd na de verificatie (meestal binnen 1 werkdag).

De volgende keer kunt u direct Bitcoins kopen.

Share This